Våra tjänster

Bimankonceptet

Ni sponsrar en eller flera bikupor där bihus i trä, bin, staket, all närproducerad honung från er egen kupa/kupor samt all skötsel ingår. Ni får dessutom vara med på vår hemsida med logo och länk samt bilder från er/era bigårdar. Vi bygger bigården på någon lämplig plats på er mark som tex huvudkontor, kursgård, naturreservat, parker eller där ni önskar ha den. I anslutning till kuporna kommer det att sitta skyltar med er logo på där det står att ni är med och Bi-Drar till ett växande Sverige. Bina sköts av lokala biodlare.

Honungen ni får kan ni använda inom er verksamhet eller ge bort som gåvor eller present till kunder eller personal. Honungen levereras i 500 grams burkar med en personlig etikett som ni själva designar, eller så kan vi hjälpa till med det. Vi kan även komma ut till er och ge information och ha en demonstration där ni och era kunder kan få vara med och titta och känna på bina på nära håll i form av ett evenemang.

Alternativ till konceptet

Har ni ingen egen lämplig plats att ställa en bikupa så kan ni välja en annan valfri plats, eller så kan vi vara behjälpliga med det.

Vill ni ha andra storlekar på burkar och etiketter, så kan vi även hjälpa till med det.

Vill ni designa ett eget bihus så hjälper vi gärna till med måtten samt funktionen.

Om ni ej vill ha honungen som kommer från er/era kupor, så kan vi ta hand om den.

Ni kan även få en kamera monterad på bihuset, som filmar bina när de flyger ut och in.


Privatpersoner

Sponsra en andel i en Bimankupa

• Få ett värdebevis

• Få din del av honungen levererad till dig i mindre burkar

• Sponsorns namn på etiketten

• Få ditt namn och ort på vår hemsida (går att välja bort)

• Få en gåva

Vi på Biman AB har fått många förfrågningar om vi har ett Bimankoncept för privatpersoner, vilket vi inte har haft tidigare. Nu har vi satt ihop ett Bimankoncept anpassat för privatpersoner.

Det fungerar så att du eller någon du känner har möjlighet att sponsra en (eller fler) tiondels bimankupa. Du får då förutom att vara med och Bi-Dra till Sveriges biologiska mångfald, även en tiondel av kupans skörd levererad till dig i mindre burkar, med en etikett där sponsorns namn står med.

Du får även ett värdebevis att sätta upp på väggen, vara med på vår hemsida med namn och ort (går att välja bort) samt en gåva.

Detta är även en utmärkt present. Det är bara att beställa ett presentkort. Vad kan vara bättre än att vara med och rädda vår värdefulla natur.